Välj ett tryckeri du kan lita på

      Kommentarer inaktiverade för Välj ett tryckeri du kan lita på

Jag skulle vilja berätta lite om ett företag som hjälpt mig otroligt mycket när det kommer till min marknadsföring och att skapa reklam och andra trycksaker till företaget, nämligen Digitalt tryck.

Digitalt tryck är ett tryckeri som hjälper sina kunder med all möjlig sorts produktion, från idé till färdig produkt och alltid i toppkvalitet. Det han handla om produktion av allt ifrån visitkort till enklare foldrar eller mässmaterial, broschyrer, affischer eller trycksaker i form av exempelvis kuvert eller blanketter.

Digitalt tryck levererar beställningar redan samma dag

Digitalt tryck är ett tryckeri vars anställda har över 70 års erfarenhet inom branschen, och kanske är det just det som gör dem till ett så säkert och professionellt företag som de faktiskt är. Jag blir lika förbluffad varje gång jag lägger en beställning från dom över hur lyhörda och serviceinriktade dom är, men framför allt hur fort det går. Ofta får jag min beställda leverans redan samma dag och jag känner att jag verkligen kan lita på dom om jag skulle behöva någonting riktigt fort.

Bra priser, snabb leverans och miljögodkänt material

Något annat som verkligen får dom att sticka ut från mängden är det faktum att dom har riktigt bra priser samtidigt som kvaliteten också är enastående. De tar heller inga startavgifter när man lägger sin första beställning och materialet dom använder i både produktion och till rengöring är alla miljögodkända, vilket gör mig extra varm inombords då jag brinner för miljön.

Så mitt tips till er där ute som behöver anlita ett tryckeri, oavsett du är privatperson eller företag, är att kontakta Digitalt tryck. De är lyhörda, professionella och levererar beställningar snabbare än någon annan och gör det med passion och till ett bra pris. Ni kommer inte att bli besvikna, tro mig.